London’s calling!

Hi there mates!! Next stop… LONDON BABY!

Na Parijs kon deze iconische modestad zeker niet aan mijn lijstje ontbreken. Ik verbleef 2 weken in het centrum van Londen, op Old Street, een hele gezellige buurt om na een lange dag rustig te ontspannen. Ook het centrum voor de modestudio’s en agentschappen, ik zat er dus zeker goed!

Ik was deze keer niet alleen op stap maar was in het gezelschap van Joy (@joy_vandereecken) die samen met mij een appartementje deelde en Camille (@thecamilleringoir) die me een dag vergezelde bij de castings.

Samen hebben we er een leuke 2 weken opzitten! Kijk hier maar naar de vlog! Onder de video laat ik jullie nog enkele van mijn favoriete hotspots zien hier in Londen! ENJOY

-HOTSPOTS-

ATTENDANT- Great Eastern St

Processed with VSCOcam with c1 preset

Koffie @ JOE & THE JUICE – Regent St

IMG_5984

GARDEN BAR & GRILL – Saint Anns Rd

IMG_5897

IMG_5975

-BEHIND THE SCENES-

IMG_6083

Processed with VSCOcam with b1 preset

IMG_6279

xxx

CELISTOIRE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s