Work that ass baby!

HI GIRLS!

Sporten, het blijft een hele opgave voor velen. Maar hoe geraak ik het best gemotiveerd om weer hard te werken in de gym? NIEUWE KLEREN.

img_6797

Ik heb voor jullie een kleine selectie gemaakt van mijn favoriete sportkledij waarmee jullie voortaan kunnen stralen in de sportschool. Om te shoppen klik je op de afbeelding en kopieer je de bijhorende link. 

Ik was vroeger een fervente sportster, ik deed atletiek en was kampioene op de 200 meter spurt in mijn leeftijdscategorie. Met de jaren is die motivatie gedaald en is het moeilijk om veel en regelmatig te sporten. Natuurlijk is het voor mij noodzakelijk om genoeg te bewegen, er wordt altijd van mij verwacht dat ik er top uitzie. 

Als ik op mijn eentje sport in de gym, gebruik ik de Nikecoach app, waarmee je zelf gemakkelijk een trainingsschema op maat kan ontwikkelen. Meestal loop ik tien à vijftien minuten, train ik mijn binnenbenen aan een machine, voer ik vijf reeksen van buikspieroefeningen uit aan een TRX, gevolgd door twintig sumosquats en twintig lunges. Binnenkort film ik voor jullie een sportvlog zodat jullie mijn routine kunnen volgen. 

workout-routine-jenna-peij

ENJOY 

XXX

J 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

One thought on “Work that ass baby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s